Marocko!! :D

Nu är vi äntligen i Marocko :D
Solen skiner och fåglarna sjunger.. Kunde inte vara bättre! :P
Resan hit gick dock inte riktigt som planerat.

Vi hade bokat resa med lufthansa men flyget till Frankfurt blev ändå med SAS eftersom de har någon slags allians.. Första problemet kom på Arlanda, vi fick inte ha vagnen till gaten som det stod på Lufthansas hemsida..
Så vi fick tagga den och skicka den som specialbagage. Killen i incheckningen skickade meddelande till crewet på flyget och skickade med extra taggar där det stod "pls give to gate!!". Pga det blev det väldans snålt om tid och vi skyndade till säkerhetskontrollen, vi läser på tavlan att det står "boarding" och blir stressade. I säkerhetskontrollen frågar killen "har ni barnmat med er?" ja svarar vi och han ler menande "det tar tid".. Efter att han noga undersökt trumpeten killen framför oss hade med sig öppnade han våra väskor. Ersättningen synades i skarvarna, gröten skakades och vällingen klämdes det på..
Jag kikar på skylten igen och det stod "final call", vi springer mot gaten med all packning.
När vi väl satt oss på planet pustar vi ut och tänker äntligen på väg.
Det var en väldigt trevlig man som bar upp vagnen till oss när vi landat och vi gick och kikade i tax-freen och gick och åt. När det var dags att gå till gaten såg vi att det var kö. Det kom ut en gubbe som berättade att gaten var stängd då ett brandlarm gick och de visste inte hur länge. Vi fick efter många suck och stön senare byta gate men då dök 2 nya problem upp. Crewet ombord fick inte flyga efter 2 och det skulle de bli tvugna att göra då vi egentligen skulle ha landat 01.35 svensk tid. Det andra problemet var att Frankrike hade gått ut i strejk redan igår istället för idag vilket betydde att vi inte fick flyga över Frankrike!
Vi blev meddelade att de jobbade på olika lösningar.. Flyga via södra England, över Atlanten, ställa in planet eller skicka alla till hotell och hoppas på en lösning på morgonen.
Efter ett tag sprakar det i högtalarna och gubben meddelar att vi ska tillbaka till orginal gaten och att vi får flyga..
Jag vet inte hur de kringgick problemet med crewet men vi fick i alla fall en rutt via Spanien.

Vi kom fram till slut och en väldigt trött pappa/morfar och Teddy (en kusins pojkvän) hämtade oss.
Vi fick leka lite tetris med bagaget i bilen och Teddy fick ha vårt babyskydd i knät och en väska mellan benen.

Idag har vi sovit ut, utforskat området och legat vid poolen en stund.
Imorgon ska vi förhoppningsvis inviga gymmet och sedan in till stan och växla pengar och shoppa :D

Hoppas ni har det bra hemma i kylan.. ;) hehe


Kommentarer
Postat av: sanna

Jisses vilket trassel! Tur att ni kom på plats iaf!! Ha en uuunderbar semester och förövrigt ¨så skiiner solen idag och i nägra dagar framöver!! hihi, när kommer ni hem föresten? Kramis

2010-06-16 @ 09:34:51
URL: http://sanini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0