Massa besök :)

Gårdagen var en aaaaning kaotisk :D

Dagens första uppgift var att hämta mormor och morfar på arlanda. Jag knallade upp till mamma för att låna hennes bil då vi inte klätt på vår bil vinterdäcken ännu. Mamma är väldigt duktig på att tappa sina nycklar i golvet och köra dem i tvättmaskinen osv så de fungerar inte sådär jätte bra.. Väl ute vid bilen ska jag stoppa in nyckeln i låset men det gick inte alls eftersom det frusit. Det enda som går att låsa upp med nyckeln är bagageluckan så jag öppnade den och kröp in, fällde mittensätet och sträckte mig mot bakdörren. Jag fick tag i handtaget men inte fan öppnades dörren av det, nej jag var tvungen att sträcka mig fram till knoppen och dra upp den. När jag lutade mig längre fram mellan sätena blev det liiite för trångt för magen så sätet trycktes in i magen och det gjorde ONT! Så med dörren äntligen upplåst vänder jag mig om för att hoppa ut igen, då har bagageluckan slagit igen så där satt jag inlåst i bagageluckan brevid Rossy :P Efter en liten stund hittade jag låset och hoppade ut. Nu har jag ont vid sittbenen och ljumskarna, tror jag sträckte mig under morgonens gymnastikövningar....
Jag kunde nu äntligen styra bilen mot arlanda i all snömodd.
Min mormor är inte världens mest tekniska människa och hade lite problem att få igång mobilen. När jag väl fick tag i dem sa hon "Vi tar en taxi så slipper du åka hit" NEJ! Jag är ju redan påväg sa jag och dom väntade på mig. Tänk om hon inte fått hjälp av en vänlig själ med telefonen. Då hade jag stått där på terminal 4 och väntat, väntat och väntat.. haha

På väg hem ringer Sector alarm och hör om det är ok att dyka upp om en timme. Jadå säger jag.
Så vi svängde ner på format och handlade en snabbis, körde upp mormor och morfars packning till lägenheten de hyrt, körde vidare ner på min gård så morfar skulle slippa gå från parkeringen och slutligen parkerade jag bilen. Ute på parkeringen mötte jag en Sector alarm bil och precis när jag kommit in och klätt av mig knackar installatören på dörren. Vi gick igenom lägenheten och bestämde var allt skulle sättas upp och han gick ut och körde in bilen på gården. När han gått knackar det på dörren och där står Kattis! :)

Vi slår oss ner i soffan och dricker lite kaffe och får inte en syl i vädret för mormor pladdrar på för ett helt år framåt. Hon säger "Det är så roligt att ha någon att prata med för morfar säger ju aldrig något" så det var bara att låta henne hållas stackarn :)
När installatören kommit igång helt och inte behövde min hjälp gick jag och Kattis och lagade lunch. En välkommen paus så vi hann prata lite :)

När larmet var färdig installerat och jag fått min genomgång tackade killen för sig och gick. Då tittar jag på klockan och säger FAAAN parkeringen gick ut för en timme sen. Så vi slängde på oss kläderna (i snigeltakt, morföräldrarna är inte så snabba) och gick ut till bilen. Där väntade en gul JÄVLA lapp på bilen och 300 kr blev jag skyldig för det. SATAN!
Den här gången slapp jag krypa in i bagageluckan för Kattis erbjöd sig, hon har ju inte direkt min mage så för henne var det då inga problem :P
Jag skjutsade upp mormor och morfar till mamma och passade på att gå igenom bebisgrejor med Kattis. Sen promenerade vi hem till mig igen. Vi drack lite mer kaffe och åt kladdkakemuffins :) MUMS!
Vi konstaterade att Kattis nog inte riktigt tål koffein, hon testade vårt koffeinfria kaffe och slapp bli skakis och spy! :D

Vid 7 knallade jag och Stefan upp till mamma och blev bjudna på middag, när vi kom hem störtade Stefan i säng och jag började fixa Oksanas dator. Halv 5 imorse var jag färdig och stupade i säng.

Jag vaknade vid 11 av att någon stampade utanför lägenheten och då var det mormor och morfar som kommit för sin utlovade frukost. Så det vara bara att gå upp och göra iordning massa mackor och frukt.

Nu sitter jag här och tittar på lite julklappar som måste beställas OMGÅENDE om de ska komma före jul!

Vilket monsterinlägg! :D hehe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0